CT-2890 "Ace"

Go down

CT-2890 "Ace"

Témanyitás by CT-2890 on Szomb. Május 27, 2017 4:04 pm

Név: CT-2890
Faj: Klón, Kamino
Nem: Férfi
Kor: 9 éves
Titulus: Gyalogos, Becenév: Ace/Ász
Foglalkozás: klón katona, Felderítő egységek
Frakció: Köztársaság
Felszerelés: Klón katonai egyenruha, DC-15A és egy DC-17 típusú pisztoly , Gránátok, 0 kredit, Mászókábel

Kinézet: Természetesen arcra, illetve fizimiskára teljes mértékben hasonlít Jango Fett-re, átlag magasságú 185 centi, illetve 81 kilogramm súlyú. Testfelépítése a kiképzések miatt izmos, de szabadidejében (két harc között) is szeret edzésben maradni. Észrevehető különbség, amivel megkülönböztethető a többi klóntól (a sorozatszámon kívül), az, hogy a haja kicsit más mint a többieké. (a képen látható módon)

Ace "fejszerkezete"

Jellem: Habár követi a parancsot, és tiszteli a feletteseit, kissé laza és vakmerő. Improvizációban nagyon jó, jól kezeli a váratlan helyzetek többségét. A kiképzésen próbált mindenben a legjobb lenni, mindig is hajtotta a versenyszellem. Több-kevesebb sikerrel tette ezt. Leginkább a lövészet érdekelte, de ugyanúgy értékelte emellett a taktikai ismereteket, amit jól el is sajátított. Célja, hogy minél fentebb kerüljön a ranglétrán.

Előtörténet:

Mint minden társam én is egy tartályban születtem, sokan ezért azt gondolják, hogy mi ugyanazok vagyunk, amik ellen harcolunk: egyszerű gyártósorról lekerült droidok. Részben igazuk is van, hiszen minket is a háborúk miatt hoztak létre, harcra képeztek ki, nem másra. Nem is értünk máshoz igazán, csakis a háborúhoz… de ahhoz nagyon. Kiképzésünket alaposan, mindenre kiterjedően sajátítottuk el. Bár vannak különleges egységek, nem hasonlítható össze egy klón katona más katonával. Én úgy gondolom, mintha a családommal harcolnék az ellenségeinkkel szemben. Furcsa és hatalmas család volt ez: ahány klón annyi egyéniség. Mindannyian testvérekként.

„Gyerekkorunk” óta képeztek minket mindenféle tudásra, amire szükségünk lesz a harctéren. Az elméletben leginkább a taktikai tanulmányokat sajátítottam el, és a teszteken is jól teljesítettem. Gyakorlatban is tudtam kamatoztatni ezt a tudásomat, amikor is különféle szimulációkon kellett részt vennünk. A vezetőink úgy gondolták, hogy engem és társaimat a felderítők közé állítanak be, ha eljön az idő, hogy bevessenek minket. Ez a nap valahogyan vészesen közeledett… Éreztem.

Így is lett. Néhány hónapon belül riasztottak minket, hogy azonnal bevetik azokat, akik már végeztek a kiképzéssel. Hatalmas hajókon indultunk, több ezer társammal, az úti cél: Geonosis. Bár nem ért váratlanul, vegyes érzelmeim voltak a küldetéssel kapcsolatosan: tudtam, hogy felkészült vagyok, efelől nem volt kétségem; másrészt ez lesz első küldetésünk, ki tudja, ki hogyan fog reagálni a dolgokra. Próbáltam magamat erősíteni fejben, lélekben. Bármire készen állok, a testvéreimért, a Köztársaságért.

Ahogy kiléptünk a hiperűrből azonnal megkezdtük a bolygó elleni támadást, egyúttal a jedik kimenekítését a Petranaki Arénából. Primitív népség, ősi szokásaiknak rabjai, és bár nem ritka az ilyen kultúra, kicsit visszataszítónak találom. És nem csak ezt, hanem a kinézetüket is… Idegesítő rovarok.
Társaimmal felderítőként, nem az első vonalba raktak, feladatunk a csatatértől külön eső részen volt. Feladatunk az volt, hogy kiderítsük a droidsereg ottani létszámát, majd jelenteni aztán csatlakozni a támadó alakulatokhoz.

Mikorra mi odaértünk a csatatéren nagyon sokan elestek, testvéreink százai voltak holtak, vagy sérültek. A látvány szörnyű volt, de minket sem kellett félteni. Hatalmas roncshalmazra emlékeztetett a csatatér másik fele. Mi az osztagunkkal a felderítés során jelezték nekünk a jedi mesterek, hogy a hely teli van droidgyárral, így azokat meg kell minél hamarabb semmisíteni, így mindenkit az első vonalba rendeltek így minket is felderítőket. Bár a létszáma droidseregnek hatalmas volt, a támadásunk meglepetésként érte őket, így vissza bírtuk őket szorítani. Nagy veszteségek árán jutottunk el a harcok végéig. Osztagunkból csak 4-en maradtunk meg, és így velük együtt harcolunk a Köztársaságért.

Ez volt a mi főpróbánk, az igazi szörnyűségek előtt. Ez a háború pokla, ez az amire egész eddig életünkben készültünk: szolgáljunk másokat, harcoljunk és ha kell meghaljunk ezért, és mi készen állunk meghalni a jobb ügyért. Folytatjuk a harcokat mindenhol: a bolygókon, holdakon és az űrben egyaránt. Tudjuk, hogy számítanak ránk és készen állunk megnyerni a háborút. De addig még lehet, hogy sok csatát kell veszítenünk…

Engem és társaimat Kenobi tábornok vezetése alatt lévő zászlóaljba vezényeltek, és parancsra várunk.
avatar
CT-2890

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2017. May. 27.

Karakterlap
Kaszt: Klón
Cím: Klón Katona
Tapasztalat:
0/1000  (0/1000)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: CT-2890 "Ace"

Témanyitás by Yoda on Vas. Május 28, 2017 1:28 pm

Üdvözöllek, Ace!

Nagyon tetszett az előtörténeted, nem találtam benne hibát, ezért ELFOGADOM!
A Köztársaságnak szüksége lesz a hozzád hasonló, veszélyeket kedvelő, vakmerő bakákra, akik képesek lesznek áldozatokat hozni a győzelem érdekében. Csatatér ne maradjon szárazon, akarom mondani felderítetlenül!

1. szinten kezdesz, hozz létre egy adatlapot, azután irány a háború!
avatar
Yoda

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. May. 18.
Tartózkodási hely : Coruscant - Jedi Templom

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
4500/4500  (4500/4500)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.