Lya Shenuri

Go down

Lya Shenuri

Témanyitás by Lya Shenuri on Csüt. Jún. 08, 2017 8:59 am

Név: Lya Shenuri

Faj: Ember

Nem: Nő

Kor: 23

Titulus: Fejvadász/Zsoldos, szabadúszó mindenes.

Foglalkozás: Fejvadász

Frakció: Egyik frakcióhoz sem hűséges igyekszik független maradni.

Felszerelés:
Ruházat:
Egy viszonylag könnyű, rugalmas páncélt hord ami bár csekély védelemmel szolgál cserébe viszont kényelmes, gyors mozgást biztosít a hordozójának.
Fegyverek:
- 2 db vibropenge (nagyjából egy méter hosszúak) ami a karján van elrejtve beépítve a páncélba
- LL-30s: Lya fő fegyvere amit mindig a bal oldalán hord (bal kezes lévén).
- Gránát

Kinézet:
A felszerelése miatt ez elsőre nem túl szembeötlő, de meglehetősen karcsú ugyanakkor remek kondiban lévő, az átlag nőknél némileg izmosabb testalkata van ami az életstílusát tekintve valószínűleg nem meglepő. Nem túl alacsony 168-174cm között van. Rövid ám dús, vörös hajkoronával rendelkezik, ehhez tartozó világos kissé sápadt bőrrel és enyhén kipirosodott arccal. A szemei alatt illetve az orrán halvány szeplőket is fel lehet fedezni, bár ez utóbbi csak akkor feltűnő ha kellően közel hajolnak hozzá. Ami viszont feltűnő az a bal szemöldökén lévő heg amit a kiképzése során szerzett. A testén akad több is, csak ugye azt a ruha eltakarja Kedveli a feketét így páncélzata is ezt a szint vette fel viszont egyes részein mint a mellkas, has és a vállak fakóbbak már-már szürkének mondható.

Jellem:
Nagyon makacs és önfejű. Kissé merész, de alapvetően nem az a meggondolatlan típus, inkább csak szereti a saját útját járni és a maga módján lerendezni a dolgokat, ennél fogva pedig nem épp az a csapatjátékos fajta. Erre rátesz egy lapáttal a pimaszsága és cinizmusa. Előszeretettel bosszant fel másokat olykor akaratlanul is. Általában magabiztosnak mutatja magát talán mondhatni azt is, hogy eléggé nagyképű, mindamellett, hogy alapvetően kudarcnak tartja a saját életét. Imádja a sebességet ennél fogva szeret repülni illetve a hajók bütykölésével bíbelődni.

Előtörténet:

Nehéz úgy beszélnem az életemről, hogy valójában soha nem is volt az enyém, ami talán kissé ironikus ha azt vesszük, hogy gyerekkorom óta fejvadásznak neveltek. Elvégre pont a szabadság lenne lényege a szakmának. Nem tartozik senkinek hűséggel, azt csinál amit akar, oda megy ahova akar és az egyetlen ami számít az a pénz. A világ szemében nem is több egy szimpla bűnözőnél aki nem tisztel semmilyen szabályt és hagyományt, csak és kizárólag a saját érdekeik vezérlik. A többség valóban ilyen. A gyors pénzszerzés reményében álltak közénk. Nos az apám, Dreks Shenuri nem ez a típus volt. Nem csak szimpla "szakmaként" tekintett minderre. Számára ez egy életstílus aminek komoly elvei és szabályai vannak és amikből én is születtem. Csakis azért nemzett, hogy tovább vigyem mindazt, amit ő elkezdett és így az egész életem egy előre megírt történet volt. Megszületek, kiképeznek, még inkább megszilárdítom a családom nevét az alvilágban, majd huszonnyolc éves koromban tovább adom a génjeimet és elit fejvadásszá nevelem a gyermekeimet akik majd ugyan azt a sorost kapják mint én.
Csupán kevés emlékem maradt meg édesanyámról. Kedves asszony volt, szerető, gondoskodó és végtelenül ostoba, akárcsak én. Az apám sosem szerette őt. Nem volt több a szemében mint egy eszköz aki segít elérni a céljait. Nem bánt rosszul vele, sose bántotta de sokkal inkább tűntvúgy, hogy mint ha két távoli ismerős találkozott volna egymással mint sem, hogy egy valódi szerető pár látképét adnák, már persze ha találkoztak. De miért is gondolom ostobának? Mert soha nem is próbált meg változtatni mindezen. Egyszerűen elfogadta amit szánt neki az élet és elégedett is volt és én utáltam ez miatt, mert ebben a tekintetben pont olyan voltam mint ő.
Körülbelül öt éves koromban szakítottak el tőle véglegesen és soha többé nem láttam viszont. Ellenben megkezdődött a kiképzésem ami fizikailag és mentálisan is leterhelt. Nem elég szimplán csak jónak lennem kézitusában vagy épp jól lőnöm, Dreks a tudást ugyan olyan fontosnak tartotta. Ismerd a körülötted levő világot, hogy felhasználhasd azt a saját javadra. Mindig ezt mondta nekem mikor kiakartam kerülni a tanulást. Unalmas volt és fárasztó ezért utáltam. Igaz amikor épp harci gyakorlaton vagy erőnléti edzésen voltam akkor épp azt utáltam. Dreks, kemény és határozott tanitó volt. Sosem bánt velem kesztyűs kézzel és teljes mértékben hidegen hagyta, hogy gyerek vagyok vagy épp nem az a macsó férfi akiknek a legtöbb fejvadászt képzelik. De persze önmagában a tudás és a kiképzés mit sem ér ha nem tartják kordában őket. Erre célra számtalan eszmét és elvet nevelt belém amiket többségében a saját tapasztalatai és meglátásai szerint alkotott meg. Például, hogy sose érezzek szánalmat vagy sajnálatot senki iránt. Mindenki más csupán egy potenciális munkalehetőség semmi több. Nincs hűség, nincs becsület, csupán a pénz van. Ilyen és ehhez hasonló gyöngyszemeket kellet hallgatnom, nap mint nap, aminek szerintem sok értelme nincs is. Vicces belegondolni, hogy az életstílusom lényegében nem sokban különbözött egy Jediétől. Gyerekként elszakítottak otthonról egy ostoba eszménykép miatt amit próbálnak belém nevelni az évek folyamán, mialatt próbálnak olyan emberré tenni amit nem én választottam. Ez a tudat egy picit boldogít. Nem én vagyok az egyetlen ilyen szerencsétlen a galaxisban. Nem árulok el nagy titkot de sok kellemes emlékem nem maradt meg ebből az időszakomból kivéve egyet. Az első alkalom mikor érezhettem a sebesség mámorát. Tizenhárom éves voltam mikor először ülhettem egy siklón. Pontosabban elcsentem azt és kis híján ki is végeztem saját magam mikor neki rongyoltam egy rossz helyre telepített fának. Az másfél hét koma abszolút megérte.Szépen lassan teltek az évek. Tizenhat évesen kezdtem el egy nagyobb csapatban dolgozni Dreks felügyelet alatt, eleinte csupán egyszerű munkákat vállalva majd szépen lassan haladva előre még ki nem tört a háború.
A geonózisi csata híre gyorsan kezdett el terjedni ám ekkor még senki nem gondolta, hogy a háború évekre elhúzódik majd ám a konfliktus bolygóról bolygóra terjedt. Apám szerint ez egy szerencsés fordulat, csak épp azt nem sejtette, hogy nem neki. Rosszkor volt rossz időben és így, az általa szerencsésnek vélt esemény miatt hagyta ott a fogát én pedig végre megkaptam az a szabadságot amit annyira szerettem volna. Végre nem kötött senki semmihez és nem voltak elvárások csak a saját döntéseim.  Az első gondolatom, hogy hazatérek és felkeresem édesanyámat és elmondani neki, hogy már nincs aki irányítsa a sorsunkat, a magunk urai lehetünk Naív egy gondolat. Az egyetlen ami változott csupán, hogy nem egy személy irányítja a a sorsom hanem az események. Erre viszont, úgy is nemsokára rá fogok jönni.


A hozzászólást Lya Shenuri összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 08, 2017 9:55 pm-kor.
avatar
Lya Shenuri

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2017. Jun. 05.

Karakterlap
Kaszt: Fejvadász
Cím: Zsoldos
Tapasztalat:
0/1000  (0/1000)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lya Shenuri

Témanyitás by Obi-wan Kenobi on Csüt. Jún. 08, 2017 9:03 pm

Üdv köztünk az oldalon! Smile

Először is érdeklődve olvastam az izgalmas előtörténetedet, a karaktered jellemét, viszont amellett nem mehetek el, hogy sok helyen kimarad a vessző, esetlegesen a pontok. Ez nem hatalmas probléma, de sokkal jobb, ha ott vannak ezek az írásjelek, tagoltabbá, szebbé teszi az egész összképét. Ettől függetlenül az előtörténetedet ELFOGADOM, de kérem, hogy javítsd ezeket a hibákat, és a jövőben figyelj rájuk!

Persze, hogy lásd, nem csak kritizálni tudok így első fejvadászként az oldalon a kezdőjutalmad:

- 4.000 Kredit
- T40 Nehéz Teherhajó ( Amit az első küldetéseddel, a csapatod kap meg majd )


Készítsd el az adatlapodat, és kezdj hozzá az itteni életedhez! Smile
avatar
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
4500/4500  (4500/4500)

Felhasználó profiljának megtekintése http://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.