Port Pixelito

Go down

Port Pixelito

Témanyitás by Obi-wan Kenobi on Szomb. Május 13, 2017 3:11 pm

A főváros, Pixelito űrkikötője.
avatar
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
4500/4500  (4500/4500)

Felhasználó profiljának megtekintése http://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Port Pixelito

Témanyitás by Obi-wan Kenobi on Hétf. Május 29, 2017 3:31 pm

A szerencsejátékok útvesztőjében

A Malastare bolygó nem éppen a csendességéről híres… A galaxis midenféle népe idejár, leginkább egy dolog miatt: a fogatversenyek. Nincs olyan hét, ami nem telne el egy nagyobb megmérettetés nélkül. A gazdagabb urak és hölgyek, még néhány szenátor is eljár ide, és nem csak a futamok izgalma miatt. Mint mindenhol ahol egy kis lehetőség van rá, fogadásokat kötnek. Minél aljasabb egy bolygó, vagy elterjedtebb a bűnözés, annál pitiánerebb dolgokra lehet fogadni. Itt viszont híresek, hírhedtek a futamok, és bár a versenyt a fogadások miatt próbálják tisztának tartani, a fogadásokat már nem tudják ilyen módon ellenőrizni. Mindenki fogad mindenkivel, a kalmár a politikussal, fejvadász az őslakossal…

Viszont most egy fontos személy tűnt el, akit ott látták legutoljára a Malastare bolygón. Egy szenátor volt az, aki az utazási naplója szerint a testőrségével utazott, diplomáciai ügyben. Ez szokatlanul szűkszavú megfogalmazás volt, főleg egy szenátortól. Már néhány napja elutazott, és nem adott magáról semmiféle jelet, és nem is jelzett vissza arról a bizonyos diplomáciai ügyről sem. A legutolsó jel szerint a fővárosban, Port Pixelitoban látták néhány fős kíséretével.

Akárhogy is akarta titkolni a Köztársaság, már az egész főváros tudott az esetről, már valószínűleg többen is a nyomába eredtek a rhodiai szenátornak. Többek között a Köztársaságiak, szeparatisták és egyéb fejvadászok... Ez lehet Lya esélye arra, hogy egy jó kis pénzt szerezzen magának: ha sikerül megtalálnia a szenátort, már csak a pénzösszegen kell gondolkoznia, hiszen mind a Köztársaságnak, mind a szeparatistáknak megéri a váltságdíj kifizetése szeretett, illetve ellenszenves szenátorukért. De ezek még nagyon távlati gondolatok voltak, hiszen még nagyon messze járt az igazságtól a fiatal fejvadász...

Ahogyan járta a várost egy érdekes alak ment oda hozzá és a vállát finoman megtapintotta:
- Te talán olyan űrkalóz féle vagy? Rengeteg van erre, de te szimpatikusnak tűnsz nekem... Ha gondolod, segíthetnénk egymáson. - mondta kicsit félreérthetően, majd zavartan mondta tovább - ... mármint, mármint a rhodiai-ról beszélek, mindenki őt keresi a városban, ha mi ketten összefognánk, akkor talán könnyebben a végére járnánk, na mit szólsz? Társ? - nyújtotta kezét Lya irányába.
Az alak bár kicsit fura volt, lehet, hogy ez csak a látszat, nem akarta kiadani Lya-nak a tudása javát. Vagy egyszerűen ennyire amatőr lenne. Minden esetre felkérte őt egyfajta szövetségre, pénz esetleg más javak elérésének céljából.


Kaland résztvevője: Lya Shenuri
avatar
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
4500/4500  (4500/4500)

Felhasználó profiljának megtekintése http://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.