Geonózisi Droidgyárak

Go down

Geonózisi Droidgyárak

Témanyitás by Obi-wan Kenobi on Szomb. Május 13, 2017 4:51 pm

A Független Rendszerek szövetségének egyik legnagyobb droidgyára.
avatar
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
4500/4500  (4500/4500)

Felhasználó profiljának megtekintése http://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Geonózisi Droidgyárak

Témanyitás by Obi-wan Kenobi on Kedd Márc. 13, 2018 9:45 pm

A harcok vége...(?)


Nagy szerencséjükre a Jedik bár jelentősen megfogyatkozva, de a klón segítséggel túlélték a biztos halált a Petranaki Arénában. Yoda mester éppen jól időzített az új, Köztársasági haderő felvonultatásával a Geonózison. Miután sikerült felszabadítani magát az Arénát, volt idő kicsit szusszanni, viszont nem sokáig. Hiszen Obi-wan és padawanja, Anakin Skywalker Dooku gróf után eredt, hogy felelősségre vonják szeparatista törekvései miatt a sith lovagot.
A többi jedi a Geonózis további felszabadításán fáradozott, ugyanígy Kit Fisto mester is újonnan klónosztagaival is. Nagy feladatot kaptak: a felfedezett droidgyárak felszámolását bízták rájuk. Meg kellett akadályozni, hogy azoknak vezetői elszökjenek, illetve a teljes létesítményt meg kellett semmisíteniük. Leginkább a főépületet, amiben az új típusú droidokat gyártják, és küldik is ki egyből a harctérre. CC-9949 jelzésű klónkatona is abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a jedi mester közvetlen irányítása alá kerülhetett az akcióban. Egy kisebb csapatban mozogtak a mesterrel együtt 10-en voltak. Ettől függetlenül gyorsnak és hatásos csapatnak kellett lenniük, mert nem volt sok idejük. Ettől függetlenül a felfordulás és a zűrzavar mellettük szólt, hiszen ők ütöttek rajta a szeparatistákon.
A létesítmény hátsó bejáratánál vártak a két felderítőre, akik jelentettek a visszatértükkor a mesternek:
- Nem sokan vannak itt Fisto mester, de azért őrzik ezt a szárnyat is. Néhány B2-es és egy kisebb csapat B1-es droidot láttuk masírozni fel alá.
- Rendben köszönöm, nem várják a támadást erről az oldalról, ezért gyorsan kell rajtuk ütnünk. Két részre válunk én vezetem az egyiket, és... maga! Lépjen elő, mi a neve katona? - mutatott a mester Sign-ra, majd folytatta - szóval maga fogja vezetni a nehézgyalogságot az akcióban. Fedezzenek minket, és pörköljenek oda nekik, ha szólok. A létesítményben vannak még nem aktivált droidok, de ha nem sietünk akkor azok is életre kelnek.
Ezzel a Kit Fisto el is indult, hogy bekerülje a kis egységével oldalról a járőr droidokat. Így Sign és 4 embere lesznek akik ajtóstul fognak rontani a házba. A bejárat előtt, van néhány szikla fedezék gyanánt, az amúgy sík terepen. Az egyik társa, kinek a beceneve találóan Doc lett, kérdően hozzá fordult:
- Mi a parancs uram?
Ezután várták az utasítást az újdonsült vezetőjüktől.
avatar
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
4500/4500  (4500/4500)

Felhasználó profiljának megtekintése http://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Geonózisi Droidgyárak

Témanyitás by CC-9949 on Csüt. Márc. 22, 2018 11:28 am

//Elnézést a csúszásért//

A hatalmas por belepte a csatateret. Ugyan CC-9949 és társai, kik éppen egy LAAT fedélzetén kapaszkodtak, megannyi szimulációt teljesítettek, hogy besorozhassák őket a Köztársasági hadseregbe, a lábuk alatt elterülő vörös porban úszó látvánnyal még nem volt dolguk. CC-9949 erősen kapaszkodott, miközben baljával magához szorította a puskáját. A sisakon keresztül szemlélte a villódzó kereszttűz előadását. Egyszerre volt lenyűgöző és félelmet keltő. A LAAT hamarosan elérkezett a megadott pontba. A pilóta jelzése alapján épp a ledobási pont felett vannak. Egy, az arénából kiszabadított jedi is a legénység között volt. Kit Fisto, egy nautoli jedimester, aki az első hullámban vett részt a szeparatista gyűlés rajtaütésén. CC-9949 megtanulta a jedimesterek neveit és küllemét. A kiképzés során elmondták, hogy ezek a jedik lesznek majd az osztaguk tábornokai, a Köztársasági sereg tábornokai. S habár ő maga még egyszer sem találkozott jedi lovaggal, Yoda mester távoli látképét leszámítva, most a benne dúló harci vágy és a tisztelet egy megmagyarázhatatlan vegyülete kezdet ereiben dagadni. Néhány pillantást vetne csupán a jedi felé, álarca mögött elmosolyodna, majd ismét visszafordulna a csatatér felé. A hajó leszállt, ők pedig hamar elhagyták a nyitott fedélzetet. Kit Fisto egy kilenc fős osztaggal, köztük CC-9949-el, elindult a célpont felé. Egy nem túl messze lévő droidgyár felé iramodtak. A kereszttüzet elkerülve, nem az első vonalakba küldték őket, hanem speciális feladattal bízták meg a mestert.
Az épületet elérve, meghúzódtak az oldalsó peremén. Fisto tábornokhoz hamarosan két másik testvérünk csatlakozott. A felderítők közé tartoztak. Már korábban ideértek, hogy felmérhessék a gyárban járőröző droidokat. Elmondásuk szerint nem nagy az őrség létszáma, leginkább B1-esekkel lesz dolguk. Fisto tábornok a jelentés végén kiadta a végső utasításokat. CC-9949-et előre léptetve a sorból, a nevét kérte.
- CC-9949, a társaim körében Sign, uram. - ragadta meg katonás tartásba a fegyverét. A tiszteletes tartásban álló klónt nevezte ki a jedimester a kis osztag vezetőjeként. A feladatuk egyszerűnek tűnt. Sign a parancs végén jobbját homloka elé rántva adná meg a tiszteletet.
- Uram, igen uram!
Sign megvárná, míg Fisto tábornok és kis csapata elhagyja a területet, ő pedig visszafordul társai felé. Doc fordulna felé, s kérdezné őt a továbbiakról.
- Hallották a tábornokot. Mi fogunk bekopogni a konzervgyárba. Maguk ketten, keressenek egy jó búvóhelyet, lehetőleg szétszórva. Minél nagyobb szögben tartjuk a bejáratot, annál könnyebb dolgunk lesz. Az ajtóban meg kell semmisíteni a droidokat. Doc, maga bújjon meg a bejárat menti falnál, s várja az jelzésemet. Legyen magánál gránát. Ha túl erős a tüzérségük, talán meglephetjük őket oldalról. Én pedig, középről fogom megkóstoltatni a DC-15A-m. Kérdés?
Az utasítások kiadása után Sign hamar segítené megmutatni két másik társának a sziklás búvóhelyét, majd a sajátja mögé térdelve, a DC-15A teleszkópján át vizsgálná a bejáratot, s Doc mozgását. Amennyiben mindenki a helyén van, Sign várna, amíg az ajtó megnyílna. Ha nem, néhány lövéssel tenne róla, hogy az őrdroidok kijöjjenek.
avatar
CC-9949

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2018. Feb. 14.

Karakterlap
Kaszt: Klón
Cím: Klón Katona
Tapasztalat:
0/1000  (0/1000)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Geonózisi Droidgyárak

Témanyitás by Obi-wan Kenobi on Pént. Márc. 23, 2018 9:38 pm

// Semmi probléma, ha úgy van, hogy egy ideig távol maradsz kérlek jelezz nekem. // A másik pedig, hogy minden hozzászólásnál kérlek írd fel az aktuális kaland címét is. Fejlődésedet jobban tudjuk követni így stb. //

A harcok vége...(?)(<- Kaland címe)
Így hát eldöntetett az akció menete, a mester és az újdonsült, átmeneti szakaszvezető útja elvált, de lehetséges, hogy nem olyan sokáig.
A háború kezdetén tudnak igazán bizonyítani a katonák, és ha élnek a lehetőséggel, gyorsan előrébb tudnak lépni az első bevetésüket megélő klónok a ranglétrán. A háború megszüli a maga vezéreit, hőseit. CC-9949 is valami hasonló előtt állt, megállja-e a helyét? Ki tud-e emelkedni társai közül, és vezetni őket? Természetesen ez nem csak, de azért többnyire rajta múlik. A mai napon talán eldőlhetnek a kérdések.
Sign gyorsan rögtönzött egy tervet a kis csapatának, majd miután kiadta utasításait, társai kérdés híján csak ennyit válaszoltak neki:
- Igen is uram! - majd továbbálltak a megbeszélt helyzetek irányába.
A másik két klón lassan elérték a fedezéket, majd intettek Sign irányába, jelezvén, hogy a helyükön vannak. Doc is odaért és egy gránátot vett elő az övéről, majd a vezetője irányába bólintott. Mindenki a helyén volt, majd a mester is bejelentkezett a Com-linken:
- Sign, ha elértük a pozíciót. Kezdjék el a támadást! - mondta halkan, de határozottan.
A kissé felerősödött szél, ami kicsit zavaró lehetett a látásban, felkavarta a Geonózis  porát. Ahogy teltek a másodpercek, a hatalmas acélajtó egyszer csak kinyílt, és egy droid őrjárat indult meg kifelé. Az mindenképpen látszik, hogy két B-2-es droid vezeti a sort, mögötte talán 6-8 B-1-es vonul, a por miatt nem teljesen kivehető. Ez talán jó alkalom a rajtaütésre.

Lehetőségek:

1.: Doc véletlenül elejti a kezében lévő gránátot, ami nem sokkal a droidok és ő közé gurul, majd felrobban. A robbanás hátralöki a klónt, megöl egy B-2es droidot, és leleplezi a rajtaütést. A droidok Doc-ra támadnak.
2.: Doc-ot észreveszik a drodiok, és tüzet nyitnak rá, és a klón megsebesül a tűzharcban, de sikerül fedezékbe húzódnia.
3.: A droidok elhaladnak Doc mellett, aki észrevétlenül várja a további parancsot.
4.: Kicsit leül a vihar és kiderül, hogy csak 4 darab droid jön az ajtó előtti részre. (2 B-2 és 2 B-1). Doc-ot nem veszik észre.
5.: Kit Fisto mester csapata lelepleződik, a droidok hátat fordítanak és megindulnak vissza az épület irányába.
6.: Leül a vihar és 2 B-2es droid és 6 B-1-es droid tűnik fel a színen, és még valamennyi látszódik az épületen belül. Mintha a mester fénykardja tűnne fel a háttérben.
avatar
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
4500/4500  (4500/4500)

Felhasználó profiljának megtekintése http://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Geonózisi Droidgyárak

Témanyitás by Obi-wan Kenobi on Pént. Márc. 23, 2018 9:38 pm

The member 'Obi-wan Kenobi' has done the following action : Dices roll

'A sors' :

Result : 5. lehetőség
avatar
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
4500/4500  (4500/4500)

Felhasználó profiljának megtekintése http://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Geonózisi Droidgyárak

Témanyitás by CC-9949 on Hétf. Márc. 26, 2018 12:34 pm

A harcok vége ...(?) Obi-wan

Sign gyors tempót diktálva próbálná elérni a sziklát, mely jó néhány méterre helyezkedett el az ajtóval szemben. Tökéletes búvóhely, a teleszkóppal ellátott DC-15A-val ekkora távolság nem okozhat problémát, hogy pontos lövést adhasson le. A szimulációkon végzett eredményei legalábbis erre adhatnak okot. Sign szerette alaposabban megvizsgálni a területet a teleszkópon át és miután leadta a távoli lövéseket, magához ragadva a hosszas nehézfegyvert, ront neki az ellennek.
Azonban tudta jól, ahol most van, az nem a szimulációs pálya. Nem nézik őt most ablakokon keresztül a kaminói kutatók és azon fejvadászok, akik kiképezték őket. Ez most éles helyzet, egyetlen dobása van csupán. Éles fegyverek fognak rájuk tüzelni, s ha már ekkora felelősséget rakott teherként Fisto tábornok az ő vállaira, férfiként kell cipelnie. Felelősséget vállalt társaiért. Nem vesztheti el egyetlen testvérét sem.
A szél felkavarta a vörös port, mely szinte az egész bolygót belepte. Ám a hatalmas fémajtó, megnyíló zörejét elnyomni nem volt képes. Ugyan a por valamelyest nehezítette a látási viszonyokat, Sign a szikla mögül dugta ki fejét, hogy felmérhesse a helyzetét.
B1 és B2-es szuper harcidroidok egy kisebb osztaga jött épp a gyár belsejéből. Ez lesz az őrség, amelyet a felderítők jelentettek. Sign visszabújva a szikla rejteke mögé, kezével jelezte két társának, hogy várjanak még. Meg akarta várni, hogy az őrség elhaladjon Doc mellett. Ekkor a szikla mögül különös hangra lett figyelmes. Lövések és lézerkard zöreje hallatszott a gyár felől. Sign ismét kitekintett rejtekhelye mögül, s látta, ahogy a kapu falán tükröződő vörös villanások jelennek meg a lövésekkel párhuzamosan. Ez Fisto tábornok lesz. Lebuktak volna? Egy biztos, a helyőrség visszafordult, s megindult a gyáron belülre. Sign még váratta két társát egy kis ideig. Kézjelekkel kommunikálva mutatta, hogy lassan előbújhatnak, mikor a droidok mindegyike már háttal állt nekik. Végül Docnak jelezne, mikor az őrség fele már benn van, hogy élesítheti a gránátot. Remélhetőleg minél gyorsabban elhagyja a helyszínt, méghozzá a fal mentén, Sign pedig parancsot adva társainak az azonnali tüzelésre.
- Adjunk a konzerveknek fiúk!
Nem akarta megvárni, amíg megfordulnak, hanem még a gránát robbanását kihasználva próbálta felmorzsolni az egész őrséget. A gránát remélhetőleg biztosítja számukra az ajtót is a bejutáshoz. Egyelőre takarásban maradva nyitna tüzet a droidokra, mikor pedig láthatóan felülkerekedtek, előugorva rohamozná meg nehézfegyverének sortüzével őket, miközben az ajtó felé igyekezne.
avatar
CC-9949

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2018. Feb. 14.

Karakterlap
Kaszt: Klón
Cím: Klón Katona
Tapasztalat:
0/1000  (0/1000)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Geonózisi Droidgyárak

Témanyitás by Obi-wan Kenobi on Vas. Ápr. 01, 2018 4:55 pm

A harcok vége...(?)

Ahogy a harcok váratlanul a tervezettek ellenkezőjére fordultak, Sign és csapata igyekezett gyorsan reagálni, hiszen ráfért a jedi mesterre a segítség. Minden droid megindult a másik csapat irányába, a gyár gyomrába. Túlerőben voltak a frissen bevetett klónokkal és Kit Fisto-val szemben.
Sign előzetes tervét felülírta a változás, de gyorsan összehozott egy nem tervezett B tervet. A körümények nekik kedveztek, hiszen a droidok hátat fordítottak nekik, és igyekeztek befelé beszállnina harcokba. A társak a végletekig kivártak, majd amikor Sign jelzett, megindították a támadást. Doc gránátja nagyon jól volt helyezve, a drodiok és az ajtónyitó-panel közé gurult. Ezzel meg is ölte az őrjárat felét, és tönkretette a panelt magát. A droidok nagyon meglepődtek, viszont a maradék még időben fedezékbe húzódott. A tiszti droid kétségbeesetten adta ki az utasításokat:
- Ajtót bezárni! Ajtót bezárni!
A másik B1-es szaladt oda, de hiába nyomkodta a gombokat, azok nem zárták a bejáratot. Mire ezt konstatálta, már a Sititlgyverének csövéből száguldó lézernyalábba nézett bele annyira, hogy lerepült a feje. Egyre jobban sikerült visszaszorítani a drodiokat, mikor váratlanul egy B2-es droid előbukkanva a fedezékből egy rakétát eresztett ki alkarjából. Egyenesen belecsapódott Sign egyik társának a fedezékébe, több métert repítve a klónt hátra. Mikor Doc, az egység orvosa odarohant, gyorsan fedezékbe húzta társát és kezelésbe vette őt.
- Megmarad, de ki kell vinni innen. - jelentette, majd visszaállt a harcokba.
Sikerült ezután az őrjáratot kiszedni, és közben Fisto tábornok is bejelentkezett:
- Sign, túlerővel nézünk szembe, nyomuljanak előre amilyen gyorsan lehetséges, és kapják hátba az ellent! Várom Önöket!
Zárta a adást majd várta a felmentő segítséget a kis csapattól. A bejárat környékén már felszívódtak a droidok, de bármikor előbukkanhatott egy-egy csapat. A gyárban általános riadó volt elrendelve.
avatar
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
4500/4500  (4500/4500)

Felhasználó profiljának megtekintése http://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Geonózisi Droidgyárak

Témanyitás by CC-9949 on Szer. Ápr. 04, 2018 11:35 pm

A harcok vége...(?)
- Most - adta ki a parancsot a frissen kinevezett klón katona. Sign a robbanás következtében, nekifeszülne a sziklának, mely eddig a rejteket biztosította számára, s a távcsövön keresztül nézné az ajtót. A ravasz sorra húzná a fegyveren, mely egymás után adná le a kékes lézernyalábokat. A csapat másik három tagja az ajtót vették célba. Doc gránátja talán túlságosan is tökéletesnek bizonyult, ugyanis nem csak az őrség felével végzett, de tönkretette az ajtót záró főpanelt is, így szabad utat biztosítottak a klónok számára. Sign erős össztűz alá venné a bejáratot, mikor egy B2-es szuper harcirobot tűnne fel a hatalmas portengereben, s kezével az egyik sziklát venné célba. A kézből indított rakéta telibe kapva a kőtömeget, darabokra robbantotta, s jó néhány méterrel hátrébb repítette a mögötte megbúvó társat. Doc a segítségére sietve húzta őt újabb fedezék mögé. Sign jelentést várt. Az orvos szerint nincs komolyabb baja, mégis ki kell vinni őt a frontvonalról.
- Vigye őt vissza Doc, és hozzon erősítést. Siessenek! Maga. Maga velem jön és betörünk a gyárba. Felszámoljuk a maradékot.
Sign ekkor visszafeküdve a sziklára, újabb és újabb lövéseket adna le, kiegyenlítve a poron átfutó vörösen izzó nyalábok kék kontrasztjával. Kit Fisto mester jelentkezik be újból a klónnál. Signék azonnali bevonulását kéri, ugyanis a droidok túlerőben vannak.
- Ketten maradtunk egyelőre, de előre nyomulunk, Fisto tábornok. - mondaná a karjára szerelt vevőegységbe, majd társa felé nézne.
- A kapuban elfogytak, azonban a tábornoknak szüksége van odabenn ránk. Amíg meg nem érkezik az erősítés, addig el kell érnünk a tábornokot és biztosítanunk kell a helyszínt. Induljunk! - adná ki az újabb parancsot, majd miután távcsövén keresztül megbizonyosodna, hogy nem maradt épségben droid a kapuban, s az őrség teljes létszámát felszámolták, magához ragadja a fegyverét, s gyors tempóban siet, egészen a kapu oldaláig. Ott még egyszer megállna, testét a falnak feszítve hallgatózna, hátha szűrődik ki valamiféle zaj. Ha nem kell ellenségtől tartaniuk, célzásra készen tartva a DC-15-öt haladna társával kanyarról kanyarra. Amennyiben Fisto tábornokot elérik, biztosítják a területet, amennyiben viszont újabb őrségbe futnának, a folyosókat használnák védekezésként, s megpróbálnának áttörni rajtuk a minél hamarabbi eljutás érdekében. Sign nem habozhat, azonnal tüzet nyit mindenre, ami mozog és nem élőlény.
avatar
CC-9949

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2018. Feb. 14.

Karakterlap
Kaszt: Klón
Cím: Klón Katona
Tapasztalat:
0/1000  (0/1000)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Geonózisi Droidgyárak

Témanyitás by Obi-wan Kenobi on Csüt. Ápr. 12, 2018 12:34 am

A harcok vége...(?)


- Igen is uram, boldogulnak ketten is?- kérdezte tiszteletteljesen Doc a felettesétől.
Ezután hátrébb vonszolta társa testét fedezékbe, és ápolni kezdte. A klón leginkább a fejét fájlalta, valószínűleg a robbanáskor üthette be azt. A páncél minden esetre az életét mentette meg.
Az erősítés úton volt, viszont Sign-nak és maradék társának nem volt ideje várakozni, a mester szorításba került a droidok által. Az előtér teljesen üres volt, biztosítva volt. A droidok Kit Fisto ártalmatlanítására összpontosították az erejüket, így szabad volt a pálya Sign-ék előtt.
Ahogy nyomultak előre csend volt a gyárban, néhol zavarta meg a csendet egy-egy rezzenés, ami a harcok által keletkezett elektromos készülékekből szűrődött ki. Egyszerre csak egy folyosó kettéágazott és mindkét irányból lövések zaja szűrődött ki. Gyorsan kellett cselekedni, nem tudhatni melyik a jobb lehetőség, mivel kerülnének közelebb a megoldáshoz. Egyszer csak a com-linken Fisto tábornok sürgette meg a klónokat:
- Sign, mindkét folyosó idevezet hozzánk, jöjjenek valamelyiken, de vigyázzanak, több droidot aktiváltak amióta itt vagyunk! Vétel vége!

1.: A bal oldali folyosót választva szűk járatokon keresztül, egy csapat B-2es harcidroidba futnak bele, akik egyből tűz veszik a klónokat. Nem messze hallatszik a társak küzdelme.
2.: A bal oldali folyosót választva szűk járatokon keresztül, egy kisebb csapat B-1es droid álldogál parancsra várva. Nem messze hallatszik a társak a társak küzdelme.
3.: A bal oldali folyosót választva a szűk járatokon keresztül, teljesen tisztán eljut a kis csapat a tábornokhoz, azonban hatalmas tűzerővel néz szembe a maradék, már egyesült osztag.
4.: A jobb oldali folyosót választva, széles folyosón haladva, 2 Droideka gurul be a klónok mögé, majd észrevéve őket pajzsot felvonva tüzet nyitnak.
5.: A jobb oldali folyosót választva, széles folyosón haladva, egy lövés suhan el Sign igyekvő társa mellett nem sokkal. Egy fejvadászba botlottak, akit éppen a mester likvidálásra küldtek.
6.: A jobb oldali folyosót választva, széles folyosón haladva, hátulról kapják el a támadó droidhadat. Jónéhány B-1es, és droideka támadja a mester megmaradó csapatát.
avatar
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
4500/4500  (4500/4500)

Felhasználó profiljának megtekintése http://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Geonózisi Droidgyárak

Témanyitás by Obi-wan Kenobi on Csüt. Ápr. 12, 2018 12:34 am

The member 'Obi-wan Kenobi' has done the following action : Dices roll

'A sors' :

Result : 4. Lehetőség
avatar
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
4500/4500  (4500/4500)

Felhasználó profiljának megtekintése http://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Geonózisi Droidgyárak

Témanyitás by CC-9949 on Hétf. Ápr. 23, 2018 2:37 pm

A harcok vége...(?)
Miután Doc biztonságos helyre húzta a megsebesült társukat, Sign és megmaradt társa előre nyomult az épületben. Sikeresen felszámolták az őrség megmaradt tagjait, s amint az utolsó robot is élettelenül dőlt egy a folyosón, Fisto tábornok megsegítésére igyekeztek. A klón megállíthatatlanul tört előre a folyosókon, érzékeire és megérzéseire támaszkodva. Más nem volt ebben a végtelennek tűnő folyosórendszerben. Csend volt, túlságosan is nagy csend. A vihar előtti némaságba menteleve értek egy elágazáshoz. A két folyosó közül nem tudta, melyik vezet pontosan a mesterhez és a többi társához.
Szerencséjére Fisto tábornok segítséget nyújtott a számukra, így Signék a jobb oldali folyosót választották, hogy mihamarabb elérhessék az osztagot. Ahogy a folyosón haladtak, CC-9949 különös hangra lett figyelmes. Fémes anyag gyors súrlódására, épp a háta mögül. Mikor megfordult, már látta a két droidikát, ahogy  felegyenesednek, s felöltik azt a kékes, áthatolhatatlan energiaaurát maguk köré, tudta, hogy nagy a baj.
Sign azonnal a falon lévő fedezékek mögé rejtőzne, ha van ilyen, s erre biztatná társát is. A droidikákkal nem vehetik fel a versenyt, s ha ilyen közel vannak, hamar véget fog érni életének első, valódi bevetése. Sign egy gránátot fogva magához, a két gépezet köré gurítaná. Sejti, hogy a robbanóeszköz nem fogja megsemmisíteni őket, de legalább eltereli a figyelmüket. Amint a két energiagömb odébb gurulna, Sign futni kezdene a fal mentén  tovább a folyosón. Reméli, hogy a droidikák üldözőbe veszik őket, s ismét összekuporodnak a mobilis formájukba. Ez lenne az ő pillanat. Sign parancsot adna az azonnali megtorpanásnak, s fordulásból kezdene egyből tüzet nyitni a védtelen robotokra. Amennyiben terve nem sikerülne, visszavonulna a fedezékbe, s társa véleményét kérné.
avatar
CC-9949

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2018. Feb. 14.

Karakterlap
Kaszt: Klón
Cím: Klón Katona
Tapasztalat:
0/1000  (0/1000)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Geonózisi Droidgyárak

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.