Clone Wars Hungary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jedi Templom

2 posters

Go down

Jedi Templom Empty Jedi Templom

Témanyitás by Obi-wan Kenobi Kedd Május 09, 2017 4:20 am

Jedi Templom Jedite10
A Jedi-templom a Jedi Rend székhelye volt a nagy sith háború és a nagy jedi tisztogatás közt. Ez idő alatt itt folyt a jedik képzése kiskoruktól kezdődően. A Galaktikus Köztársaság idején a templom a nyilvánosság előtt zárva volt és a jedik barátai és szövetségesei is csak néhány helységbe léphettek be.
Obi-wan Kenobi
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 29
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
Jedi Templom Left_bar_bleue4500/4500Jedi Templom Empty_bar_bleue  (4500/4500)

https://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Jedi Templom Empty Re: Jedi Templom

Témanyitás by Avelar Selcros Kedd Feb. 26, 2019 11:48 pm

Tremor Sadvik-nekEl voltam szokva Coruscant zajától. A rengeteg sikló, a hatalmas gépek, a propaganda mozgóképek, amelyek színpompásan villogtak szerte az óriási épületek falaira rögzített kijelzőkön. Háborús uszítások, politikai kinyilatkoztatások. Rossz érzésem támadt tőlük. A Templom más volt, hiszen már az is megnyugtatott, ahogyan a LAAT siklóból megpillantottam a masszív objektumképét. Az őrjáratozó klónok nem vittek el a hangárig, csupán a főbejárati lépcsőknél tettek le, egy intéssel jeleztem a pilótának a köszönetemet, amiért fuvart biztosított számomra, ő bólintással reagált, ezt követően újból a levegőbe emelkedett. A kőfaragványok, mik a bejárati részleget őrizték, lenyűgözőek voltak, gyermekkoromtól annak találtam őket, s minden egyes alkalommal ugyanúgy megbámultam csodájukat. Kissé gyorsabb léptekkel haladtam befelé, az őrök megismertek, ezért szó nélkül engedtek be a létesítmény belsejébe. Pedig, a peremvidékhez alkalmazkodott ruházatom alapján egyesek inkább néztek volna guberálónak, mintsem Jedi lovagnak. Miután visszatértem a Wasskah-ról, a Tanács azt parancsolta, hogy maradjak egy kicsit a Rend központjában. Úgy vélhették, megviseltek az események, bizonyos értelemben igazuk volt. A padawanokkal kellett foglalkoznom, legalábbis ezt szánták pihenő feladatnak számomra. Lévén, sosem bíztak tanítványt rám komolyabb kiképzés szempontjából, csupán az edzéseiket, gyakorlatozásaikat kellett figyelemmel kísérnem. Segédkeznem a vívásformáik tökéletesítésében, az Erő használatában, hasonszőrű dolgokban. Előtte sosem feltételeztem volna, miszerint ilyesféle feladattal látnak el, ám a háború még a rendünk tradícióin belül is felrúgott néhány szabályt. Amikor a gyakorlóteremhez értem, a kilátó ajtaján léptem be először, ahol egy ismerős arc fogadott.
- Rebom mester!- bólintottam a rendtársamnak, miközben egy halvány mosoly görbült arcomon.
- Selcros mester! Örülök, hogy végre láthatlak. A fiatalokat szemlélem éppen.- jelentette ki Olivier.
- Elkéstem?- hangzott tőlem a kérdés, mialatt odaballagtam a Naboo-ról származó férfi mellé.
- Már várnak téged, de csak nem régen gyűltek össze.- nyugtatott meg a férfi. Tekintete folyamatosan az egyik padawant kutatta.
- Ő volna Tremor?- érdeklődtem, bár a választ tudtam.- Régóta nem láttam, talán a beiktatása óta. És az ifjú Ferthen van mellette, ha nem tévedek. Az Erőre mondom, gyorsan telik az idő.
- Bizony. Nem bánod, ha itt maradok? Nem fogok közbeavatkozni.- tette a kezét a vállamra Olivier, valószínűleg szerette volna Tremor képességeit megszemlélni egy kicsit.
- Ugyan, kérlek! Az első napom tanárként. Kettőnk közül legalább az egyik tudja, miképpen szeretne eljárni az elkövetkezendő pár órában.- mondtam, ezt követően egy határozott ugrással a terem közepére érkeztem, amelyet elfoglaltak a fiatal Jedik. Ez a megérkezés néhányuknak kissé meglepő lehetett, nem éppen a formális eljárás. Nem óhajtottam teljesen kívülállónak tűnni, ezért mélyen meghajoltam előttük, kifejezve a tiszteletemet irántuk.
- Bocsássatok meg, amiért megvárattalak titeket, ifjú barátaim! A nevem Avelar Selcros lovag, néhányotoknak ismerős lehetek.- mutatkoztam be.
- A mai napon én fogom felügyelni a gyakorlásotokat. Mindannyian rendelkeztek saját fénykarddal, ezeket használjuk a tréning alatt, így kérlek benneteket, különösen ügyeljetek vívópartneretek testi épségére! Ám, mielőtt belevágnánk, szeretném, hogyha mindannyian közölnétek velem, melyik vívóstílusban vagytok a leginkább otthon? Melyiket alkalmazzátok mindennapi életetek során?- tettem fel a kérdéseket, ezt követően türelmesen hallgattam meg minden egyes padawant, aki közölni kívánta velem az információkat magáról.
- Sadvik padawan, Ferthen padawan! Azt rebesgetik, ti különösen jól működtök együtt. Kérlek, bizonyítsátok nekem rátermettségeteket! Használjátok ellenem tudásotokat!- szólítottam fel a két Jedi tanulót, miközben belehelyezkedtem a III. forma kezdőállásába, s megvillantottam a sárgán ragyogó fénykardomat. Ideje volt egy kis testmozgásnak.
Avelar Selcros
Avelar Selcros

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2017. May. 12.
Tartózkodási hely : Azt a Tanács dönti el.

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Lovag
Tapasztalat:
Jedi Templom Left_bar_bleue1151/2500Jedi Templom Empty_bar_bleue  (1151/2500)

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.