Clone Wars Hungary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aithara'zhan Shinjar

Go down

Aithara'zhan Shinjar Empty Aithara'zhan Shinjar

Témanyitás by Aithara Shinjar Vas. Márc. 31, 2019 2:31 pm

Név: Aithara'zhan Shinjar (ejtsd: Ájtárázán Sinjár)

Faj: Ember

Nem: Nő

Kor: 20 év

Titulus: Tanítvány, Padawan, -Becenevek: Aithara, Zhan-

Foglalkozás: Jedi Padawan (védelmező?)

Frakció: Galaktikus Köztársaság

Jellem:  Tisztelettudó, és minél jobban próbál teljesíteni, mint jedi, s ez különösen érződik elmélkedésein. Sokszor meditál olyan dolgokon, mint mit is jelent jedinek lenni, s miképpen kell egy jedinek viselkednie. Ezek ellenére a fiatalság heve időnként felüti a fejét nála, képes elveszni a történések pörgésének hívásában. Kedveli a harcot, főként a vívást, ám nem agresszióból teszi azt, szimplán a mozdulatok, a testmozgás és a kardok szeretete vonzzák. Ugyan a legtöbb jedinek a fénykard mindennapi tárgynak minősül az idők során, hozzászoknak használatához, számára azonban mindmáig a világ leglenyűgözőbb eszköze. Gyakran alakítgat sajátjain, fejleszti őket, ahogy épp jónak látja. Úgy tartja, a fénykard a jedi lelkének tükröződése, ezért -ahogy a jedinek is- folyamatosan fejlődnie kell, új dolgokat “tanulni” és a már meglévő alapokat javítani.  

Kinézet:
Átlag magas, hosszú hajú, lány. Edzett, jedihez méltó testalkattal rendelkezik, haja barna (ám előszeretettel módosítja időről időre), szeme sötétbarna, ruhája a jedik “uniformisán” alapszik, melyből két szettje van, egy acélos kékes árnyalatú, illetve egy szokványos barna. Testalkata formás, mondhatni vonzó lányról van szó (átlag ízlésnek legalábbis).  

Felszerelés:
-Két fénykard (kék és zöld), melyek nyele egyedi kialakítású, teleszkópos rendszerrel van megoldva, így akár fénylándzsaként is funkcionálhatnak. Első sorban azonban a karakter egyedi mozgásstílusát erősítik, ahol rögtönzött mozdulatokkal, egy arra alkalmas helyzetben kinyújtva a kard nyelét, hosszabb távú szúrást képes bevinni, meglepve ellenfelét. 
-Sajátos kialakítású jedi ruha és köpeny. (némi páncélozott részt is tartalmaz, hasonlóan Kenobi korai Clone Wars ruhájához.) 
-Com-link 
-légzőmaszk 
-nyomkövető 

Vagyon: 10000 Kredit

Testőrség/Szolgák:
- Tanítója Rohara Swivas

NPC társak:
- Rohara Swivas Jedi Mester

Fénykard formák:
-I. Forma
-V. Forma

Befejezett kalandok és jutalmak: 
-2019.03.29. Elfogadott ET, Yoda, +10.000 Kredit
Aithara Shinjar
Aithara Shinjar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2019. Mar. 12.

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Padawan
Tapasztalat:
Aithara'zhan Shinjar Left_bar_bleue0/1000Aithara'zhan Shinjar Empty_bar_bleue  (0/1000)

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.