Clone Wars Hungary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kachirho - Vuki város

2 posters

Go down

Kachirho - Vuki város Empty Kachirho - Vuki város

Témanyitás by Obi-wan Kenobi Szomb. Május 13, 2017 3:05 pm

Kachirho - Vuki város Kachir10
Tarfful vuki törzsfőnök által vezetett vízparti város.
Obi-wan Kenobi
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 29
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
Kachirho - Vuki város Left_bar_bleue4500/4500Kachirho - Vuki város Empty_bar_bleue  (4500/4500)

https://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Kachirho - Vuki város Empty Re: Kachirho - Vuki város

Témanyitás by Obi-wan Kenobi Szomb. Márc. 30, 2019 11:38 pm

Baráti szívességek...

A geonózisi ütközet után minden és mindenki megrendült a világon. A csatában rengeteg jó harcost, békefenntartót vesztett el a Jedi rend, a galaxis amúgy is érzékeny békéje felborult, az eddigi viszályokon felül még több ellentét jött a felszínre. Sokan a sebeiket nyalogatták, miközben már javában zajlottak az események.
Rohara Swivas mester a klón Köztársasági könnyűcirkálóján járt-kelt, a küldetésén elmélkedve. A geonózisi bevetés óta ez volt az első küldetése tanítványával. Nem merte elmondani Zhan-nak még, hogy majdnem otthagyta a fogát, úgy gondolta nem terheli ifjú padawanját ilyen dolgokkal. Nem is beszélt a történtekről, és ha tanítványa kérdezte is, elég szűkszavú volt ezzel kapcsolatosan. Jól leplezte gondterheltségét, amiket leginkább meditációval próbált enyhíteni, több-kevesebb sikerrel. A hídon volt éppen amikor Yoda mester jelentkezett be hologram formájában.
- Üdvözlet Swivas mester! Híreket kaptunk Kashyyk-ról, régi barátomtól Tarfful törzsfőnöktől. A bolygóra zuhant egy szeparatista hajó, nem találtak a roncsok körül droidokat, vagy más életformát. Gyanúsnak véli az egészet, úgy gondolja, hogy az életére törhetnek, ezért kérte a segítségünket. Kérem a tanítványoddal utazzatok a bolygóra, és derítsétek ki mi folyik ott.
- Rendben Yoda mester! - bólintott Swivas, majd visszakérdezett - Mester, mit gondolsz, mi folyik a vukiknál?
- Nehéz ezt érezni ebben a hatalmas zavarban, mit a háború okoz, de abban biztos vagyok, hogy Tarfful barátom nem kérne segítséget, ha nem lenne rá oka. Járjatok el óvatosan, úgy sejtem, hogy valami készülődik ott. Az Erő legyen veled, Swivas mester!
Rohara viszonozta a köszönést, majd ő is kiszállt a hívásból. Elindult tanítványához, hogy felébressze és felkészítse a feladatra. Végigsétált a folyosón és az Zhan hálókabinjának ajtaján kezdett határozottan, de nem túl erősen kopogni.
- Aithara kérlek gyere a közösségi térbe minél hamarabb, feladatot kaptunk Yoda mestertől! - csak ennyit, mondott majd el is indult a megbeszélt helyre, ahol várta tanítványát.
Mikor végre megérkezett, egy székre mutatott, jelezve, hogy foglaljon helyet vele szemben.
- Remélem szereted a 2 méteres szőrgombócokat, mert megbízást kaptunk a Kashyyk-on. - mosolyodott el a mester, majd bele is vágott a dolgokba - Beszélnünk kell Tarfful törzsfőnökkel, hogy mit tudnak a bolygójukra zuhant gépről, majd felderítenünk, hogy esetlegesen van-e illetéktelen behatoló a bolygón. A hajó maga szeparatista felségjellel ellátott, de nem találtak benne semmit: sem droidtörmeléket, sem más élőlény testét. A mi dolgunk, hogy kiderítsük mi folyik ott. Van esetleg kérdésed?
Fordult a lányhoz, és várta a felmerülő kérdést, kérdéseket. Miután megválaszolta mindet felállt az asztaltól és még odaszólt  Zhan-nak.
- Nem sokára a szektorba érünk, a hajóknál várlak, ha készen állsz és összeszedted ami kell, ott találkozunk!
A mester azzal magára hagyta a lányt és készülődni kezdett, a vadászánál várta a lányt már indulásra készen.
Obi-wan Kenobi
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 29
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
Kachirho - Vuki város Left_bar_bleue4500/4500Kachirho - Vuki város Empty_bar_bleue  (4500/4500)

https://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Kachirho - Vuki város Empty Re: Kachirho - Vuki város

Témanyitás by Aithara Shinjar Vas. Márc. 31, 2019 2:23 pm

// Obi-wan Kenobi - Baráti szívességek //

 Telt az idő Geonózis óta, hol történelmi erejű események zajlottak le. A háború kirobbant, a béke megtört, s ennek első napján már rengeteg életet oltott ki a heves csatározás. Klónok, Jedik, katonák, civilek, mind elszenvedték a következményeket, s csupán napokba tellett, hogy ez a szenvedés elterjedjen a galaxisban. Az erőben szinte csak zavart lehetett érezni. Mintha a háború maga, a béke megtörése felbolygatta volna. Számos jedit zaklatottá tett, s idő kellett mire hozzászoktak ehhez. Mintha a világ szenvedését éreztük volna közvetlenül. Számos órát töltöttem meditációval, ahogy mesterem is, ám láthatóan ő zavartabb volt. Nyugtalannak éreztem jelenlétét, mintha valami nyomta volna lelkét, valami, ami talán a háború, talán az ütközet... Nem igen beszéltünk az ütközetről, jobbnak láttam nem felhozni a témát, ugyanez volt a helyzet a lelki gondjával is. Nem tolakodtam. Persze aggódtam érte, ám tudtam jól, ha el akarja mondani, el fogja. Ha szükségessé válik, persze megpróbálok lépni felé, ám egyszer-egyszer történt érdeklődési szándékom hamar rövidre zárta, vagy terelte a témát valamiképpen. Fájdalmas volt látni tanítómat ilyen helyzetben, ennek okán pedig több időt kellett fektetnem meditációmra. Talán nyersen hangozhat, ám állapotával veszélybe sodorhatott volna engem is mentális síkon. Féltettem őt, aggódtam érte, fájt, hogy így kellett látnom, ezek az érzelmek pedig könnyedén tévútra csalhatnak. Félteni valakit könnyen odavezet, hogy áldozatot hozol érte, s akár életeket is. Időnként el kellett vonulnom kitisztítani a fejem, hogy biztosítsam, bármi jön, a kódex szerint járhatok el. Nem kételkedtem mesteremben, ám magamban igen. Korántsem vagyok oly képzett, mint ő, s követhetek el hibákat. Ilyen helyzetben pedig az utolsó amire szüksége van, hogy a padawanja bénázzon, vagy helytelenül járjon el. 

 Hamarosan eljött a tettek pillanata, határozott, ám türelmetlenségről nem árulkodó kopogás hallatszott ajtómon. Mesterem volt, ki tájékoztatásra hívott az erre alkalmas helységbe.
~Yoda mester? Ez valami fontos lehet...~ Gondoltam, ahogy magamhoz ragadtam kardjaimat.
Kivonulva a folyosókra illedelmesen köszöntöttem a katonákat, s nem sajnáltam a lopott pillantásokat a hajó szerkezetére. Monumentális egy gépezet volt, s lenyűgözött a puszta látványa is. Érthető is, főleg egy olyan számára, aki az akadémia falai között élte le élete nagy részét. Ott pedig nem igazán látni ilyeneket. Talán ha egyszer egy csatahajó kényszerleszállást hajt végre Coruscanton, ezzel letarolva a fél környéket, akkor talán. De ez elég abszurd elgondolás, nem valószínű, hogy valaha is megtörténhet... igaz? 
Kiérve a közösségi térbe, már várakozó mesterem fogadott, ki bele is kezdett az eligazításba, utána pedig kérdésnek adott helyet.
-Mit lehet tudni? Mármint mikor zuhantak le a droidok? És teljesen üres volt? Rossz érzésem van ezzel kapcsolatban... nem reptetnek bolygókba csak úgy üres hajókat. - Szólaltam fel szokásomhoz méltón, visszafogott, halkabb szavakkal.
Majd az elkövetkezendő sorokra csupán bólintottam. "Igenis, Mester!" Követte is egy enyhe meghajlás.
Felöltve hát csuklyás köpenyem megindultam a hangár felé, ahol jeleztem indulásra kész állapotom.
Aithara Shinjar
Aithara Shinjar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2019. Mar. 12.

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Padawan
Tapasztalat:
Kachirho - Vuki város Left_bar_bleue0/1000Kachirho - Vuki város Empty_bar_bleue  (0/1000)

Vissza az elejére Go down

Kachirho - Vuki város Empty Re: Kachirho - Vuki város

Témanyitás by Obi-wan Kenobi Hétf. Ápr. 01, 2019 8:22 pm

Baráti szívességek...

A mesternek tetszett, hogy ilyen tanítványának vannak gondolatai, kérdései és nem is félt azokat kimondani. Elgondolkodott a kérdéseken, majd próbált rájuk logikus választ adni:
- Néhány napja történt, hogy becsapódott a bolygó felszínébe a hajó, nem volt semmi csata a bolygó körül...Szóval nem hinném, hogy lelőtték volna, és emiatt zuhant le. Nekem sem tetszik ez az egész, úgy gondolom Tarfful jogosan aggódott. Véleményem szerint valamiféle felderítőcsapatot küldhettek, vagy esetleg fejvadászokat. Nem állna messze tőlük egyik megoldás sem...
Miután mindketten készen álltak beszálltak a hajójukba és a műszerek ellenőrzése után ki is repültek a cirkáló belsejéből. Néhány klónvadász is csatlakozott hozzájuk.
- Kísérjenek minket míg a bolygóhoz érünk, aztán térjenek vissza a hajóra. - adta ki a parancsot a jedi mester.
- Igen is!- válaszolt a raj vezetője.
A cirkáló nem volt túl messze, de nem is ment túl közel a bolygóhoz, így több időbe telt míg elérték az atmoszférát. Az útjuk zökkenőmentesen alakult, és lassan el is érték a bolygót. Valamivel a Kashyyk előtt le is vált a kíséret, a mester és tanítványa pedig Kachirho felé vette az irányt. Ködös idő volt, de ahogy közeledtek, már jól kivehető volt a leszálló, ahol már egy kisebb csapat vuki fogadóbizottság várta őket, élén Tarffulal, a törzsfőnökkel.
Kiszállt a Swivas mester és a tanítványának egy fülhallgató szerű fordítót adott, hogy megértse a vukikat.
- Üdvözlünk benneteket, jedik. Köszönjük, hogy ilyen gyorsan a segítségünkre siettetek.
- Ugyan törzsfőnök, ez a legkevesebb. Fontos barátai vagytok a Köztársaságnak. - hajolt meg a mester majd a tanítványa felé fordult - Szeretném bemutatni a tanítványomat, Aithara Shinjar-t, együtt fogjuk végezni a vizsgálatot, ígérjük, hogy a legnagyobb körültekintéssel járunk el problémával kapcsolatosan. Tudnál esetleg valamiféle részletekkel szolgálni az eseményekről?
- Nem messze innen zuhant le az a gép, társaimmal átvizsgáltuk az egész területet, de semmi. Sem egy droid, sem más élőlény. Mintha csak ledobták volna az égből. Szerveztünk néhány keresőcsoportot, de egyelőre azok nem találtak semmit. - válaszolt a vuki kissé tanácstalanul.
- Azt javaslom, hogy készítsd fel a törzset az esetleges összetűzésekre. Amíg nem tudjuk kivel, mivel állunk szemben, jobb, ha nem ér váratlanul egy támadás. Mi pedig azonnal megkezdjük a munkánkat.
Ezzel Swivas és tanítványa elindultak az erdőségbe, megkeresni a koordináták alapján a roncsot. A mester figyelmesen, koncentrálva vezette az utat, de közben kíváncsi volt tanítványa véleményére.
- Mit gondolsz Aithara, mivel állhatunk szemben, az elhangzottak alapján. Kevés az információ, de a lényeg, hogy ebből legyen meg az alap elképzelésünk. Aztán legfeljebb megcáfolják, de legalább ebből is tanulunk. - mosolyodott el Swivas.
Figyelmesen végighallgatta a padawan gondolatait, miután elérték a roncsot. Néhány vuki őrizte, hátha visszatérnek a gazdái.
- Keress nyomokat a gép körül, én megpróbálok rákapcsolódni a központi számítógépére, hátha találunk valami használható nyomot. - adta ki az utasítást Swivas mester.
A mester felment hát a hajó megmaradt részére, és próbált információt nyerni a gépről. Valamiféle kódolt üzenet volt, ismeretlen Swivas számára. Annyit tudott csak értelmezni a hajónaplóból, hogy a környéken két mentőkapszula szóródott szét, és a meghibásodás nem lövésektől származott. Ez csak növelte a gyanút, hogy szándékosan vezették bele a hajót a bolygóba elterelésként, míg a mentőkapszulák minden nehézség nélkül landoltak nem túl messze. Mikor végzett a mester, odahívta Zhan-t, hogy megmutassa mit talált.
- Nézd, úgy tűnik ez csak elterelés volt...
Viszont mikor folytatta volna pittyegések hallatszottak a raktér felől. A Swivas az Erő segítségével elhúzta az ajtót, és látta, hogy ott robbanótöltetek vannak elhelyezve. Berántotta az ajtót, majd tanítványát kilökte az ajtón.
- Aithara vigyázz! - kiáltotta el magát, és ugrott ki a rámpánál ő is, de őt a lökéshullám egy fának lökte.
Obi-wan Kenobi
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 29
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
Kachirho - Vuki város Left_bar_bleue4500/4500Kachirho - Vuki város Empty_bar_bleue  (4500/4500)

https://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Kachirho - Vuki város Empty Re: Kachirho - Vuki város

Témanyitás by Aithara Shinjar Hétf. Ápr. 01, 2019 9:08 pm

// Baráti szívességek //

 Kaptam is választ, meg nem is..., de mesterem sem tudott többet, s most, hogy feladatunk akadt, mintha kissé gondtalanabbnak, felszabadultabbnak láttam volna. Akárhogy is, beszálltunk gépeinkbe, s egy klónraj kíséretében repültünk ki a cirkáló belsejéből, amit rendesen megcsodáltam ismét, majd nagyot sóhajtottam.
-Jó... menni fog, nem lesz gond.- Motyogtam magamban.
Swivas mester eközben ismertette a részleteket. A klónok visszafordulnak -gondolom a békés érkezés jelképe végett- mikor a légkörbe érünk. Onnan már csak ketten maradunk, hogy megközelítsük Tarfful törzsfő városát. Zavartalanul is ment végbe tervünk eddig a pontig. Leszálltunk az erdős Kashyykon, majd hamar információhoz is jutottunk. Két fordító készülék segítségével kommunikáltunk a vukikkal. Jobban mondva csak a mester. Én csak álltam és szépen néztem, bemutatásnál és köszönésnél egy tiszteletteljes meghajláson kívül nem sokat tettem a helyszínen. Ám nem is maradtunk ott sokáig. Hamar a roncshoz siettünk, hátha kideríthetünk valamit. Rohara közben arról kérdezett, miféle tézis alakult ki bennem az információk kapcsán.
-Korai lenne bármit mondani, Mester, de... ahogy a cirkálón mondtam, rossz érzésem van ezzel kapcsolatban. Nem tetszik a helyzet..., de a vukik veszélyben lehetnek. Jobb lesz ha mihamarabb fényt derítünk mindenre. Egy szellemhajó csak úgy belecsapódik egy bolygóba... pont egy szeparatista hajó, pont egy olyan helyen amely szövetségesünk? Mentőkapszulákkal nem hiszem hogy mindenki kijutott volna. Csapatszállítók pedig nyomokat hagytak volna maguk után. Előbbi esetében miért nincsenek deaktiválódott, roncsolt droidok? Utóbbi esetében nyomok kellenének, hogy legyenek. Gyalog is hagytak volna valamit... zavaros az egész és baljós. -
Hamarosan azonban megérkeztünk a roncshoz. Vukik őrizték, s nem hazudtak..., mintha csak az égből pottyant volna oda. Kettéváltunk, én nyomok után kutattam, míg mesterem a hajónaplót nézegette. Alaposan jártam körbe a roncsot, s még olyan helyekre is benéztem, melyeken valószínűtlen, hogy bármi nyom lenne... de talán az ellenség is így gondolkodik és nem is törődik vele, akkor pedig ha bejön az a kis esély, és mégis van valami, akkor bizony én nyertem. Továbbá persze főleg a földet, a környező fák törzseit, az egyéb természeti adottságokat is szemügyre vettem, hátha találok olaj/vér foltot, lábnyomot, vagy bármi érdekességet. Hamarosan azonban félbe kellett szakítanom tevékenységem.
-Megyek Mester!- Feleltem hívására egyből, miként meg is indultam felé rohamos sebességgel.
Eztán esemény eseményt követett. Érdekes tények derültek ki, mik szerint csupán két mentőkapszula került kilövésre, s a hajó meghibásodását se harc okozta. Elemezni túlzottan nem maradt időnk, ugyanis gyanús pittyegések szakítottak félbe. Az egyik ajtó mögött detonátorok tömkelege feküdt, eztán mesterem kilökött a hajóból, s ő is ugrani készült, ám nem volt képes időben elhagyni annak fedélzetét. Egy fának csapódott, bár ezt is csak perifériámmal láttam csupán. Egyből felé indultam, miközben a vukik után néztem. Amennyiben életben maradtak, odakiabálok nekik, hogy hozzanak segítséget. Amennyiben életüket vesztették, vagy elindultak volna már segítségért, hívást intéznék a cirkálónak a komlinkkemen keresztül, miután felmérem mesterem állapotát.
-Zhan Padawan vagyok, azonnal küldjenek orvosi ellátást a helyzetünkre. Rohara mester megsérült. Továbbá futtassanak egy szkennelést, ha tudnak szeparatista mentőkapszulákat keresve. Ha tud nélkülözni embert, akkor szükség lenne kereső osztagokra is, legalább kettőre... egy-egy hajóval, hogy földszíni kutatást is végezhessünk, de vigyázzanak, előfordulhat, hogy szintén találnak bennük némi meglepetést. Továbbá vigyázzanak, álljanak készen erősítés kérésére is. A robbanás beindíthatott valami vészjelzést, nem tudhatjuk mi lesz a következménye ennek. Vizsgálják át a kimenő jeleket, vagy tegyék, amit ilyenkor kell. Nem tartom valószínűnek, de jobb felkészülni egy űrcsatára, mintha váratlanul érne minket, nem igaz?-
Amennyiben a mester eszméletlen, vagy mozgásképtelen, úgy mellette maradnék. Más esetben viszont javasolnám, hogy magunk is kutassunk a kapszulák után. 
Ha magánál van, vagy visszanyerte emlékezetét akkor neki mondom el, ha nem, úgy csak monológként összegzem a dolgokat orrom alatt dünnyögve.
-Ez nem véletlen volt... Ennyi detonátor nem feltétlen lenne képes az egész hajót eltüntetni, és ha a nyomok eltakarítása lett volna a céljuk, úgy egyből robbantak volna. Aktiválódhattak a hajónapló megnyitására is, de... ekkora becsapódás után kétlem hogy egy efféle rendszer sértetlen maradt volna. Nem beszélve a bombákról. Azonban azt vették célba, aki el kívánja olvasni azt. Esetleg tudtak róla, hogy jövünk? Ez lett volna a rossz érzés? De mégis hogyan? Időzítéssel túl kockázatos lett volna, nem feltétlen akkor robban, mikor szükség van rá. Távirányítás? Figyeltek volna? Itt lehet még az illető? Jobban meg kéne nézni a helyszínt.- Kapnám elő kardjaim, miközben próbálnám érzékeim minél élesebbre csiszolni. -Az egész egy csapda lenne nekünk? Nem biztos hogy el kéne menni a sérült mesterrel... meg kéne várni inkább a segítséget.-
Alap tervem tehát, hogy amennyiben a mesterem sérüléseket szerzett, úgy megvárjuk a klónokat. Ha viszont képes rendesen mozogni, nincs korlátolva, úgy utána nézünk kicsit a robbanásnak.
Aithara Shinjar
Aithara Shinjar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2019. Mar. 12.

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Padawan
Tapasztalat:
Kachirho - Vuki város Left_bar_bleue0/1000Kachirho - Vuki város Empty_bar_bleue  (0/1000)

Vissza az elejére Go down

Kachirho - Vuki város Empty Re: Kachirho - Vuki város

Témanyitás by Obi-wan Kenobi Kedd Ápr. 02, 2019 12:18 am

Baráti szívességek...

A mesternek is sikerült nagyobb sérülések nélkül megúsznia. Ez nem sokon múlott és ezt jól tudta ő is. Miután feltápászkodott az oldalát fájlalta kicsit, de nem volt komolyabb. Odasétált tanítványához, aki már felvette a kapcsolatot a cirkálóval annak rendje és módja szerint. Volt néhány vuki, aki nem volt olyan szerencsés, mint a mester: egyikük meghalt és további kettő megsérült. Az egyik társuk Zhan parancsára elindult értesíteni a többieket.
- Minden rendben Aithara? - érdeklődött Swivas Zhan állapotáról, majd gondolkodni kezdett - Ez szándékos volt, valószínűleg a kutakodásommal indult el a folyamat, ami nem önmegsemmisítő funkciónak tűnik. Sokkal inkább elterelés és rombolás volt a cél. Nem mi voltunk a célpontok, de a szeparatisták skalpnak tekintették volna.
Ezek után Swivas is felvette a kapcsolatot a klónparancsnokkal a könnyűcirkálón.
- Fox, veszi az adást? Könnyebben sérültem, de minden rendben. Küldjenek két egységet a bolygóra, felderítésre. Esetleg találtak valamit a bolygó felszínén.
- Igen is, Swivas mester! A bolygón 2 mentőkapszulát találtunk, de életjelet nem észleltünk. Az egyik nincs túl messze a roncstól, a másik keletebbre zuhant le.
- Rendben Fox, az egységével jöjjenek a közelebbihez, a másik egység keresse fel a másik roncsot. Jelentést kérek minden történésről, figyeljenek oda, még nem tudjuk mivel állunk szemben! Swivas kiszáll. - fejezte be a mester az eligazítást.
Néhány percig vizsgálta még a roncsokat néhány percig elidőzött a gondolataiban. Nem tetszett a helyzet neki sem, mert nem tudta mivel álltak szemben. Nem féltette tanítványát, de tudta, hogy erősnek kell lenniük és mihamarabb a végére kell járniuk a dolognak.
- Induljunk el Aithara, a többiek majd utolérnek minket a felderítők. Jobb ha mi nekilátunk, itt van néhány kilométerre az egyik kapszula. Óvatosabban kell eljárnunk mint ezelőtt.
Elindultak hát ketten hátuk mögött hagyva a roncsot. Már ami maradt belőle. Útközben a mester nem szólalt meg, próbálta az elméjét teljesen az Erőre hangolni, hogy megérezze az esetleges veszélyt. A robbanás előtt kissé leengedte a védelmét, és ez lett belőle. A vukik fontos és biztos szövetségesei a Köztársaságnak, nem engedhették meg, hogy a szeparatisták átvegyék a bolygó fölött az irányítást. Közelítettek a helyszínhez amikor egy kutaszdroidot látott meg Swivas mester.
- Nézd! - mutatott a kutaszra és elbújt egy fa mögé. - Gyorsan kell cselekednünk, nem adhatja le a vészjelzést. Ha végzünk vele, azt csak később veszik észre!
Befejezte a mester a bokrok között a droiddal szemben helyezkedett el. Megadta a jelzést és felfedte magát a droid előtt, ami tüzelni kezdett rá. Ügyesen hárította a lövéseket, miközben várta padawanjának segítségét.
Obi-wan Kenobi
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 29
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
Kachirho - Vuki város Left_bar_bleue4500/4500Kachirho - Vuki város Empty_bar_bleue  (4500/4500)

https://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Kachirho - Vuki város Empty Re: Kachirho - Vuki város

Témanyitás by Aithara Shinjar Kedd Ápr. 02, 2019 12:48 am

// Baráti szívességek //

  Végső soron úgy éreztem, kicsit túlreagáltam a dolgot, noha nem minden volt teljesen hasztalan. A mester felülbírálta, vagy inkább kijavította feltevéseim saját gondolataival, majd kapcsolatba lépett a cirkálóval. Amellett, hogy elismételte mondandóm, fejleményekhez is jutottunk. Megtalálták a lezuhant mentőkabinokat, s lokalizálták őket.
~Fox? Hmm... szóval így hívják...~ Mentettem le az információt magamnak, megjegyezve, hogy többet kéne társalognom a klónokkal, ha már együtt harcolunk.
Akárhogy is, de elindultunk Rohara Mester parancsára a közelebbi kapszulához, melyhez vezető úton végig hallgatott. Próbált koncentrálni, s én is így tettem. Nem engedhettünk meg még egy hibát, főleg nem ilyen veszélyeset. S noha a klónok úton vannak már, még mindig egyedül vagyunk egy olyan veszély ellen, melyről semmit sem tudunk. Bőven a helyszín közelében jártunk már, mikor tanítóm egy kutaszdroidot szúrt ki. Rögtön fedezékbe bújtunk. Gyorsan megindokolta az elkövetkezendő lépéseket, instrukciót nem adott azonban, csupán közelébe lopózott, majd felfedve magát jelzést adott, közben pedig a gép lövéseit hárította. Tervem egyszerű volt: Míg mesteremmel foglalkozik, én egy egyszerű mozdulattal ugranék előre, egyenesen irányába, hogy aztán felülről kettévágjam egyik pengémmel. A biztonság kedvéért nem csak egy kardom vettem elő. Míg a zölddel a csapást készítettem elő, a kéket magam elé tartottam, hogy ha esetleg célpontot változtatna, s rám tüzelne, akkor se legyek gondban, köszönhetően shienes jártasságomnak. Amennyiben viszont nem tudnám eltalálni, mert valamiféle kitérő manővert alkalmazna, esetleg menekülne, úgy mind két kardom utána dobnám, az erőt használva terelgetve azokat, hogy egyfajta keresztvágással, ollószerű manőverrel vágják szét azt, amolyan "X" formában. 
Ha sikeresen letudnám szedni, mesteremhez fordulnék.
-Nos hát... szerencséd, hogy ilyen jó tanítványod van- Jegyezném meg derékra tett kézzel, humoros hangvételben. -... de legközelebb azért beszéljük meg mi is a terv.-
Aithara Shinjar
Aithara Shinjar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2019. Mar. 12.

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Padawan
Tapasztalat:
Kachirho - Vuki város Left_bar_bleue0/1000Kachirho - Vuki város Empty_bar_bleue  (0/1000)

Vissza az elejére Go down

Kachirho - Vuki város Empty Re: Kachirho - Vuki város

Témanyitás by Obi-wan Kenobi Szer. Ápr. 03, 2019 8:43 pm

Baráti szívességek...

A kutaszdroidot Swivas-nak sikerült elterelnie annyira, hogy a tanítványa le tudja vágni azt. A mester azért dobta be a helyzetbe, hogy fejlessze a rögtönző képességét, és örömmel konstatálta, hogy Zhan jól teljesítette a számára kijelölt helyzetet.
- Na igen, hol is lennék én nélküled Aithara.- válaszolt a mester kissé ironikusan - A begyakorolt formákon kívül nagyon fontos, hogyan improvizálunk harcban és mondjuk úgy, hogy most átmentél a teszten. - vágott vissza a tanítványának végül humorosan.
A mester közelebbről megvizsgálta, bár már jóval nagyobb óvatossággal, mint a roncsot. Nem észlelt fenyegetettséget miközben nézte a szerkezetet. A droidon magán nem volt, legalábbis látszott semmiféle jelzés. Olyan volt, mintha valamiféle harmadik fél által használt darab lenne, bütykölve volt, egyedi festéssel. Ilyennel még nem találkozott a mester, és ezért aggódni kezdett kicsit, úgy vélte, hogy fejvadászokkal van dolguk és nem a "poros kocsmában egy üveg italért megvehető" fajtából. Ezek profik voltak, legalábbis a felszerelésükről ítélve biztosan.
A kutasztól már nem lehettek túlságosan messze azok sem akiket kerestek, és valószínűleg már ők is tudják, hogy vendégek fognak érkezni. Ahogy óvatosan mentek a bokrok között, a mester egy lézercsíkot vett észre két fa között, mintha csak egy kötél lenne kifeszítve. Megállt, majd óvatosan átlépte ügyelve arra, hogy véletlenül se lépjen bele. Nem lehetett tudni, hogy ez csak valami riasztó vagy esetleg akna. Aztán lassan de biztosan már a fák mögött kirajzolódott egy nagyobb kabin. Oda is ért mester és tanítványa kb. 10 méterre lehettek tőle. 2 alak állt a mentőkabinnál egy kommandó droid és egy tetőtől talpig páncélt viselő alak. A droid viszont egészen "emberien" viselkedett és engedelmeskedett a társának.
Kachirho - Vuki város 71ddd610 Kachirho - Vuki város 77dca710

A következőképpen alakulhat tovább a történet, a kockadobástól függően:
1, A mester egy óvatlan mozdulattal belelép egy lézerbe, ami jelzi az ott tartózkodásukat. A sisakos alak két kisebb kutaszt küld Aithara irányába. A droid a mester irányába kezd keresni.
2, A mester egy óvatlan mozdulattal belelép egy lézerbe, minek jelzésére a sisakos alak tüzelni kezd az mester és tanítványa felé, a droid a vibropengéjével megtámadja mestert.
3, A mesterre és tanítványára két B1-es droid fog fegyvert hátulról. Ha megtámadják a droidokat, észreveszik őket, de a helyzetük nem lesz felfedve.
4, A mester azt javasolja, kerüljék meg hátulról őket, és támadják meg, meglephetik őket. Zhan a vibropengés droidot, mestere a vezérrel kezd harcba.
5, Fox és csapata bejelentkezik, miszerint nem sokára odaérnek a csapatszállítóval. Viszont lelepleződik Swivas és Zhan mire még több droid kifut a kabin mögül, és elkezdik bekeríteni Swivas-ékat. A felmentő sereg nincs már túl messze.
6, Fox és csapata a mesterhez és tanítványához ér. A mester támadást indít a fejvadászok, és azoknak a droidjai ellen.
Obi-wan Kenobi
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 29
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
Kachirho - Vuki város Left_bar_bleue4500/4500Kachirho - Vuki város Empty_bar_bleue  (4500/4500)

https://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Kachirho - Vuki város Empty Re: Kachirho - Vuki város

Témanyitás by Obi-wan Kenobi Szer. Ápr. 03, 2019 8:43 pm

The member 'Obi-wan Kenobi' has done the following action : Dices roll


'A sors' :
Kachirho - Vuki város DiceFan
Result : 5
Obi-wan Kenobi
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 29
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
Kachirho - Vuki város Left_bar_bleue4500/4500Kachirho - Vuki város Empty_bar_bleue  (4500/4500)

https://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Kachirho - Vuki város Empty Re: Kachirho - Vuki város

Témanyitás by Aithara Shinjar Szer. Ápr. 03, 2019 10:48 pm

Mesterem belement a kissé lazábbra vett szavak dobálásába, mely kissé oldotta a feszültebb hangulatot, ám koránt sem tompította figyelmünk. Ezúttal óvatosabban már ugyan, ám megvizsgálta a droid maradványait, melyet én lábujjhegyen pipiskedve próbáltam minél jobban meglesni távolabbról. Kíváncsi voltam honnan is jöhetett, s míg mesterem fel nem hívta rá a figyelmet, addig észre se vettem egyedi festését. Érdekesnek találtam, habár nem győzött meg teljesen, hogy nem a szeparatisták állnak mögötte. Tovább folytattuk utunkat, meglapulva az erdők takarásában, míg lézeres érzékelőkre nem bukkantunk. Azonnal tudtuk, hogy ez már egy nyom... ez elvezethet ahhoz, aki az egész mögött áll. Kerülgetve a nyalábokat osontunk közelebb célunkhoz, melyet hamarosan meg is pillantottunk. Megtaláltuk a mentőkabint, s egyből vizsgáltuk volna át, ha nincs ott az a droid meg az ember. A páncélja utóbbinak érdekes volt, túlontúl felszerelt ahhoz, hogy egyszerű bérenc legyen. Szinte biztosra vettem, hogy egy fejvadász az... Tekintve a lézereket és hasonlókat... kifinomult munka droidok számára. A másik viszont... Nem igen láttam még ilyen droidot igazándiból, így fogalmam sem volt, mire is képes, de visszagondolva, hogy miket hallottam a droidikákról, nem becsülhetjük alá a gépeket. Hamarosan azonban Fox lépett velünk kapcsolatba, kinek hírei remeknek bizonyultak, időzítése azonban annál kevésbé. A fejvadász észrevett minket, melynek következménye rohamdroidok sokaságában teljesedett ki. Fénykardot ragadtam ám csak egyet. Nem voltam még oly biztos a két kard forgatásában, hogy azt alkalmazzam ilyen szituációkban, jobbnak éreztem zöld pengémet használni. Egy rossz mozdulat és magamban, vagy ami rosszabb, mesteremben is kárt tehetek, így érthető, hogy nem kockáztathattam ilyesmivel.
 Immár lelepleződve buktam hát elő a bokrok közül, mesteremmel karöltve. A rohamgépek az offenzívára ugyanazzal válaszoltak. Kardjaink folyamatos mozgásban voltak hát, hogy háríthassuk a nyalábokat. Hamar tudatosult bennünk szándékuk, miszerint körbekerítenének minket, s ezt nem hagyhattuk. A lehető leggyorsabb módon próbáltuk felszeletelni hát, hogy esélyük se legyen rá. A vágások precízek voltak, pontosak, lábam pedig légiesen, gyorsan mozgott, ahogy azt stílusomtól el is várhatnák. Mesteremmel a színtéren nem okozott gondot pár gép felaprítása, s mikor konstatáltuk részleges diadalunk, pengém hegyével a páncélosra mutatnék.
-Add ki az információkat. Mi ez az egész? Ki vagy és mit keresnek itt droidok?- Próbálnám megoldani a helyzetet erőszakmentesen, kevés reménnyel szívemben.
S noha a jedik útja a békés út, ami során a lehető legkevesebb erőszakot alkalmazzák, naivak se vagyunk, kész voltam védekezni, ha olyat lép.
Aithara Shinjar
Aithara Shinjar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2019. Mar. 12.

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Padawan
Tapasztalat:
Kachirho - Vuki város Left_bar_bleue0/1000Kachirho - Vuki város Empty_bar_bleue  (0/1000)

Vissza az elejére Go down

Kachirho - Vuki város Empty Re: Kachirho - Vuki város

Témanyitás by Obi-wan Kenobi Szomb. Ápr. 06, 2019 10:02 pm

Baráti szívességek...

A jedik sikeresen megakadályozták, hogy a droidok körbevegyék őket. Fox és csapatának a csapatszállítóját már hallani lehetett, de a sűrű erdőben nem találtak leszállóhelyet, így a két roncs közti tisztáson tudták letenni  a gépet. Úgy tűnt, hogy sarokba szorították a két fejvadásznak tűnő alakot. Azok, már nem tüzeltek tovább a jedikre, úgy tűnt megadták magukat. Swivas és tanítványa megközelítette őket lassan. A padawan a fénykardját rájuk szegezve kezdte faggatni őket. A sisakos alak elmosolyodott  a rostélya alatt, majd válaszolt:
- Úgy látom szerepcsere van itt, a padawan hordja a nadrágot! - nevetett fel, majd folytatta - Martimo vagyok és fejvadász, a társam Bucket. Mondjuk úgy, hogy bolygófeltárást végzünk a munkatársaimmal, és ezt a Szeparatisták megtámogatták nekünk. Nem csináltunk mi semmi rosszat, csak megvédtük magunkat.
A robot a fejét vakargatta közben, nem szólt egy szót sem. A mester vette át a szót tanítványától:
- Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy ezt elhisszük nektek ezt a mesét. Beszéljetek, vagy le kell tartóztatunk benneteket. - vonta ki a kardját a jedi mester.
A fejvadászok nem szeppentek meg, el kezdtek lassan, de alig észrevehetően. Martimo előkapta pisztolyát, és hirtelen fejbe lőtte társát, akinek a lövéstől leszállt a feje. Ezután egy füstgránátot dobott el, és hátirakétájával repülni kezdett a füst takarásában. Swivas még utánadobta kardját de csak súrolta a támadójának páncélzatát. Mikor elült végre a füst, akkor látszódott a droid összecsuklott fémváza. Olyan hirtelen történt az egész, szinte felfoghatatlan volt mi is történt. Végre Fox és csapata is megérkezett, és feladatra jelentkezett.
- Swivas mester, láttunk egy alakot elrepülni, nem tudtuk azonosítani, ezért nem lőttük le. Keletre tartott a másik roncs irányába. A másik csapat nem régen jelentkezett be, hogy leszálltak és megközelítik a másik roncsot, de azóta semmi. Mik a további utasítások?
Swivas megvakarta az állát és gondolkodott néhány pillanatig. Egyelőre nem tudta összeraknia a képet sehogy sem. Aztán a következő elhatározásra jutott:
- Utánamegyünk, nem hagyhatjuk, hogy elhagyják a bolygót. Nagyon nem tetszik nekem ez az egész...
Elindultak siettek az elveszett klónok illetve fejvadász után. Elöl Swivas mögötte Zhan és Fox, továbbá még 4 klónkatona egy sorban, szorosan haladva. Gyors tempót diktáltak, hiszen többnek tűntek, mint veszélyesnek. Kiszámíthatatlan és indokolatlan volt minden tettük idáig. Miért lőtte le a saját társát egyáltalán?
A tisztáshoz értek mikor megpillantották a fejvadászt és ugyanazt a társát kit nemrégen még fejbe lőtt. Kissé feszülten, de kedélyesen beszélgettek, majd két motorra pattantak és elindultak a vuki törzs irányába.
Obi-wan Kenobi
Obi-wan Kenobi
Admin

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2017. Apr. 16.
Age : 29
Tartózkodási hely : Coruscant

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Jedi Mester
Tapasztalat:
Kachirho - Vuki város Left_bar_bleue4500/4500Kachirho - Vuki város Empty_bar_bleue  (4500/4500)

https://clonewars.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Kachirho - Vuki város Empty Re: Kachirho - Vuki város

Témanyitás by Aithara Shinjar Szomb. Ápr. 20, 2019 4:44 pm

/Elnézést, hogy megvárattalak. /

 Alig kezdődött el csupán a vallatás, s még pár mondat hangzott el összesen, melyből semmi komolyat nem tudtunk meg, már ki is csúszott a kezeink közül. Gyors események sorozata indult meg. Egy lövés, majd hatalmas füst... Hamar éreztük,  kicsúszott a kezeink közül fogjunk.
-Túl könnyű lett volna...- Poroltam le ruhám, ahogy elült a füst. -Talán a droid nem tudott úgy menekülni, ahogy kéne, így pedig nem igen tudunk kiszedni semmit a memóriájából... Érthető lépés lehetne...- Dobnám le jedi köpenyem, készülve az esetleges hajszára. Ruhám sose volt feltétlen a jedik szemében a legalkalmasabb. Helyenkénti páncéldarabjai katona jellegű hatást kölcsönöztek, mely harcra hívó lehet. Egyéb részei pedig enyhén testhezállóak voltak, ezáltal megint csak máshogy festheti le a viselőjét, mint ahogy kellene. De egy ilyen, dzsungelhajsza esetére tökéletes. Jobban mozoghat az ember, könnyedebben fordulhat az akrobatika adta eszközökhöz. Noha nem könnyebben, mintha félmeztelen rohangálna az ember, mint Secura mester..., de a Kashyyk földjeit járva egyre barátibbnak gondoltam az ő megoldását. Két fénykardom egymás mellett tároltam mindig övemen, most átraktam másik oldalamra, készen arra, hogy mindkettőt használhassam időben. Ezek után tudják majd, hogy keressük őket, tudják majd, mire is vagyunk képesek, magyarán mindenre fel kell készülnünk. Megpróbálhatnak akadályozni minket minden lehetséges módszerrel, ami akad, ez pedig egy hozzám hasonló padawan számára talán nehézségeket okoz majd.

Elindulva néhány gondolat született meg fejemben, melyet mindenképpen jobbnak láttam közölni mesteremmel.
-Mester, a fejvadász... ha nem a kabinok egyikével jött ide, hanem saját hajóval érkezett, akkor hogy-hogy nem vette észre senki, hogy belépett a légkörbe? Mármint az eset után fokozottan figyelték az efféle aktivitásokat, és kizárt hogy ha esetleg valami spéci lopakodó rendszere is van, észrevétlenül leszállhatott volna. Esetleg hamarabb érkezett? Régebb óta tervezik ezt? De mégis mi a céljuk? Kezd egyre ködösebbé válni az egész...- Fejezném ki aggodalmam küldetésünk irányába.
Aithara Shinjar
Aithara Shinjar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2019. Mar. 12.

Karakterlap
Kaszt: Jedi
Cím: Padawan
Tapasztalat:
Kachirho - Vuki város Left_bar_bleue0/1000Kachirho - Vuki város Empty_bar_bleue  (0/1000)

Vissza az elejére Go down

Kachirho - Vuki város Empty Re: Kachirho - Vuki város

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.